Over de IJssel in het Nedersaksisch

Oude provincie, sterke provincie waar Hanzesteden floreerden en handel hoogtij vierde. Waar nu nog in de dialecten het Nedersaksisch te horen is en waar je met een fluisterboot de Weerribben op kan.Provincie van het Glazen Huis te Gramsbergen en van zwemmen in Almelo. Kom jij  meedoen aan een van de mooie acties in onze provincie of zet je er zelf eentje op? Wij helpen je graag!

Team Overijssel

Joke & Roy

 

Lees meer Lees minder
Bekijk alle
Het gehele jaar door zullen er acties plaatsvinden waarmee geld wordt ingezameld voor stichting ALS. Tussen kerst en oud & nieuw zal er wederom een glazen huis staan waarin meerdere bewoners worden opgesloten, de bewoners zullen deze dagen geen vast voedsel eten. Vanaf 1 december zal onze veilingsite online zijn, hier kan geboden worden op allerlei producten en diensten. De organisatie hoopt met de veilingsite net als voorgaande jaren weer veel geld te kunnen inzamelen. Alle veilingitems zijn gesponsord door bedrijven uit de omgeving. Om ons gedurende het jaar te volgen en voor meer informatie kunt u kijken op www.glazenhuisgramsbergen.nl, of volg ons via Facebook "Alles voor ALS".
Bekijk alle

Start een landelijke actie voor ALS Nederland of zet je in voor je provincie!

Kom in actie!
Bekijk alle
€ 2.500

Jeugdgroep

08-09-2021 | 14:03 Aan: Glazen huis Gramsbergen 2021 Namens de jeugdgroep v/d oranjevereniging. Ingezameld door deelnemers die meegedaan hebben aan de lichtstad challenge! #natpakvoorALS